Actueel

Muziekuurtje op zaterdag

Als u het YouTube kanaal van de kerk bezoekt komt u ook het wekelijkse muziekuurtje tegen. U kunt er live bij zijn maar ook later terug luisteren.
Op zaterdagavond 19.00 uur is er een muziekuurtje. Afwisselend komen instrumentaal en zang uw huiskamer binnen, psalmen, gezangen en opwekking. Tijdens het muziekuurtje kunt u ook verzoeknummers indienen via de chat.
Helaas kunnen we niet met elkaar zingen in de kerk, maar thuis kan het wel. Er wordt wel eens gezegd, zingen is twee keer bidden. In plaats van een gebed kan er ook een mooi lied gezongen of geluisterd worden.
Veel luisterplezier.


Parenting Children Course Online

Opvoeden... het klinkt makkelijker dan het is! Met de Parenting Children Course krijgen ouders praktische handvatten om samen na te denken over opvoeding en hun rol als ouder. Vanaf 26 oktober is de cursus online te volgen. De cursus wordt georganiseerd door Hart voor de Waard voor alle ouders in de Alblasserwaard.

 

De Parenting Children Course wordt sinds 2015 op verschillende plaatsen in het land gegeven. Het doel van deze cursus is om ouders praktische handvatten te geven voor verdere ontwikkeling van hun rol als opvoeder. In vijf interactieve bijeenkomsten komen onder andere de volgende thema’s aan de orde: grenzen stellen, liefde uiten, functie van het gezin en groei naar zelfstandigheid.

De cursus volg je via de computer vanaf je eigen bank of aan de eigen keukentafel. De cursusleiders zullen tips delen en stof tot nadenken geven. Daarnaast is er ruimte om met andere ouders in gesprek te gaan.

 

Interesse? Meld je dan aan via www.hartvoordewaard.nl/parentingcourse. De cursus wordt gegeven van maandag 26 oktober tot maandag 23 november. De bijeenkomsten duren van 20:00 tot 21:30 uur. Het kost 20 euro om deel te nemen. Daarvoor krijgen deelnemers uit de Alblasserwaard naast een werkboekje ook een leuke verrassing. 

 

Kijk voor meer informatie op www.parentingcourse.nl of neem contact op met Marieke Bor, bel 06-33834727 of mail naar cursus@hartvoordewaard.nl.

 


Catechese

Beste Tieners en ouders,

Binnenkort zullen ook de catechisaties weer van start gaan. Uiteraard met in achtneming van de Corona-regels, waarbij de volwassenen afstand moeten houden van de jeugd.

De groepen die het afgelopen jaar gevormd zijn, zullen in principe in dezelfde samenstelling door gaan.

De catechisaties starten in week 39.

Klik hier om verder te lezen


Open kerk

Iedereen is welkom om op adem te komen in de stilte, een kaarsje aan te steken, te bidden, een luisterend oor te vinden, gebed te ontvangen, of te ontmoeten bij een kop koffie of thee. Het doet je goed! Kom alleen of samen en ervaar de rust in Gods goedheid!


maandag-, dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 - 11.00 uur

maandag-, dinsdag- en woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur

in de Koningskerk aan de Julianastraat 88 in Langerak.