Kinderwerk zondagmiddag

Ondanks alle aanpassingen in deze tijd, kan het kinderwerk op een aangepaste manier wel gewoon doorgaan. Samen met de kinderwerkers is er nagedacht over het kinderwerk in de gemeente. Er mogen op dit moment maar weinig mensen in de kerk, maar de kinderen mogen wel bij elkaar komen. De belangrijkste doelen zijn: kinderen krijgen op hun eigen niveau Bijbelonderwijs en kinderen ontmoeten hun leeftijdsgenoten weer in de eigen groep.

 

Het rooster voor de groepen is voor het 2021 aangepast naar aanleiding van de enquête. Dit betekent dat alle groepen op dezelfde zondag kinderwerk zullen hebben. Het is om de week op zondagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur.

In verband met de Coronamaatregelen is er momenteel geen kinderwerk op zondagmiddag, maar is er tijdens de morgendienst een kindermoment, op deze website vind je in BijbelBasics de werkbladen voor de zondag.

 

Alle groepen zijn welkom in de Waal.

Groep 1/2 zit in het lokaal van de crèche

Groep 3/4 zit in de consistorie

Groep 5/6 zit in de kerkenraadskamer in de school

Groep 7/8 zit in het jeugdhonk

 

 

Opgeven:

Om alles goed voor te kunnen bereiden, verzoeken wij u vriendelijk om voor vrijdagavond 18:00 uur aan ons door te geven hoeveel kinderen en in welke groep ze naar het kinderwerk komen. U kunt dit doen door te mailen naar eredienst@gklangerak.nl.

 

Aandachtspunten: